Joulumuisteloita

Uhkasin tehdä joulupäivityksen. Tosin nyt ei ole ihan otollinen aika tähän, mutta teen sen silti :)

Jouluna kaikkialta pursusi ideoita ja paljon juttuja jäi ajanpuutteen vuoksi tekemättä.

Tein tuikkukynttilöiden metallikuorista lehtiä ja kiinnitin jouluvaloihin. Naulan avulla piirsin lehtikuvion ja taitoin hieman kaarevaksi.

jouluvalolehdet

Lisäksi tein ensin kranssin virkkaamalla matonkuteesta. Kuvassa en ollut vielä asettanut keskelle isoa kulkusta.

virkattukranssi

En ollut tyyty kransiin. Joku linkitti facebookkiin sikasiistin muistikammoista tehdyn kranssin. Siksipä sitten lähdin metsästämään Ekotorilta muistikampoja. Onnekseni ihana henkilökunta oli avulias ja sain kasaan tarvittavan määrän. Olen tosi tyyty lopputulokseen ja tuolla se ovessa edelleen kolisee :)

muistikampakranssi

Lisäksi tehtiin tyttären kanssa joulukuuseen koristeita tölkinnipsukoista. Hopealla langalla virkkaamaalla tehtiin kaksi rinkulaa, jotka virkkasin sitten yläpäästä yhteen. Lopuksi koristeltiin helmillä.

joulukuusenkoriste2

Joulukortista en löytänyt kovin hyvää kuvaa (kaikki hyvän näköset oli jo lähteneet matkaan ennen, kuin tajusin kuvaa ottaa), mutta tämmöiset lähti tärkeille ihmisille. 30 korttia jaksoin väsätä. Kuumaliimalla vain liimasin sydämen muotoon vetoketjun ja pistin hakaneulan taakse kiinni.

vetskarikortti

Joulu oli ja meni. Ensi joulua odotellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>