Ruusu suodatinpusseista

Tuli yhdessä facebookin ryhmässä (kierrätysideoita) vastaan ohje ruusuihin jotka tehdään suodatinpusseista. Aivan upeita olivat saaneet aikaan. Taidan tehdä hääkimpun tuollaisista.

http://haahullu.blogspot.fi/2013/06/diy-paperiruusut-suodatinpusseista.html

 

 

Pitänee käydä ostamassa grillitikkuja, kukkateippiä ja valkoisia suodatinpusseja. Meillä ei ollut mitään noista, joten tein koeversion rumista pusseista, sähkötepistä ja halkaistusta puuveitsestä.

suodatinpussi

Tilpehöörikranssin maalaamista

Tervehtyminen näyttää merkkejään. Nyt on pakko näpertää. Käyn pihalla maalaamassa kranssia ja siivoan kuivausajat kuin hullu. Minulla on ongelmana, että en koskaan malta laittaa ohuita kerroksia ja antaa kuivua kunnolla. Nyt kuitenkin teen Facebookin kierrätysideoista napatulla idealla sairaan hienoa tilpehöörikranssia. Liimasin ikivanhaan neljä kertaa käytettyyn kranssipohjaan kaikki lasteni ja naapurin lasten pikkulelut. Nyt se saa vielä punaisen maalin pintaansa. Aloitin maalaamisen nurjalta puolelta, että voin harjoitella ensin hiukan :)
tilpehoori

 

Lintuja

Hirveä influenssa iski meille ja en ole saanut näperrettyä juuri mitään. Ihan voimat pois. Olen silti virkkaillut lintuja jämälangoista. Laitan ne tuommoiseen rinkulaan sitten roikkumaan ketjusilmukkarimpsuilla. Renkula on limsapullon kaulasta leikattu suikale joka on päällystetty langalla kieputtamalla. Vielä kun löytäisi sen jostain. Viimeksi näin kun kissa juoksi ohitseni se suussaan.

lintuja2

Ulkona o ihanan keväinen ilma. Tässä lintuja puussa :)

lintuja

 

Tossuja

Olen koittanut tehdä tossuja. Kaikista tulee liian pieniä. Nyt kokeilin kaksinkertaisella langalla. Purin epäonnistuneen pipon ja käytin rinnalla valkoista puuvillalankaa. Ihanan pehmoiset tuli. Tässä kuva nukelle menevistä tähtitossuista ja yhdestä valmistuneesta sateenkaaritossusta. Tulitikkuaski kuvassa sen vuoksi, että näkee hiukka tossujen kokoa :)

tossuja