Rannekorukokeilua

Törmäsin tämöiseen: http://hannamaista.blogspot.fi/2012/07/tolkinvetimista-koruja-rannekoru-ii.html?showComment=1358491305815#c9060615169743668072

Innostuin ihan mahdottomasti ja päätin heti alkaa kokeilemaan osaisinko minäkin tehdä jotain yhtä mahtavaa. No plörinäksihän se meni. Nipsukat oli vääntyneitä ja pihdeillä (joissa on tyvessä leikkaava osa) leikkaaminen oli ihan älyttömän huono idea. Leikkaupinasta tuli röpöläinen ja ikävän näköinen. Lisäksi jotenkin sain nipsukat menemään niin, että kohta jossa ne on ollut tölkissä kiinni tuli iha sikarumaksi. Ajattelin silti tehdä tuon loppuun ja pitää vaikka tilaisuuksissa jossa on pimeää :)

kasikoru

Seuraavana voisin koittaa tehdä vaikka lampunvarjostimen tai renagspaidan laittamalla samalla tavalla nipsukoita yhteen. Olen jossain semmoiset joskus nähnytkin. Jos jollain on laittaa linkkiä, niin antaa tulla. Himottaisi myös kokeilla väsätä korsetti nipsukoista ja matonkuteesta. Kassin olen myös aina haaveillut tekeväni. Millähän ajalla minä tämän kaiken toteuttan. Pitäisi saattaa loppuun ensin keskeneräiset projektit.

Rakastan nipsukoita kovasti. Pitäisi yrittää tehdä niisä joskus jotain onnistunutta. Onnistunein nipsukkajuttu ovat ehkä joulukoristeet. Voisi huomenna vaikka tehdä jonkun joulumuistelupostauksen :)

Kuvani ovat ihan mahdottoman huonoja. Pahoittelen sitä. Onneksi eräs tyyppi lupasi opettaa minua ottamaan kuvia tänne. Parannusta siis luvassa joskus tässä :)

 

 

Kello on lähes yksi ja päätin hieman muokata tätä ja laittaa kuvan valmiista:

kasikoru2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>