Kukkanen

Tämmöinen siitä vessapaperirullakötöstelystä tuli. Hieman hassun näkoinen, kun tytär leikkasi hassusti osan palasista. Olen kuitenkin aika tyyty. Pitää vielä tehdä tuohon musta köynös ja se on sitten valmis seinälle :)

rullakukka

Lahja veljelle

Pikkuveljelläni on tänään syntymäpäivä. Paljon onnea hänelle. Kamalassa flunssassa väsäsin lahjan hänelle. Idea jonka sain oli hyvä, mutta toteutus hutiloitu. Tässä kortti (josta revin jälkikäteen kuumaliimasta tulleet rihmat pois), enter-magneetti ja home-avaimenperä.

matiaksenlahja

Vessapaperirullakukka

Tämmöistä eilen:

pyykkipoikia

Leikkasin vessapaperirullista 2cm palasia ja kiinnitin ne liimalla kukan muotoon. Olen nähnyt tälläisen jossain, mutta en löytänyt mallia mistään, joten fiiliksen mukaan niitä asettelin. En saanut niitä pysymään yhdessä, joten käytin pyykkipoikia. Nyt aamulla otin pyykkipojat pois ja hieno siitä tuli. Pitää maalata se punaiseksi ja tehdä vielä köynös samaan tapaan. Köynöksen voisi maalata mustalla. Sopii hyvin punamustaan olohuoneeseemme.

Sienihattu

Tein vuosi sitten sienihatun, mutta se ei päässyt käyttöön. Nyt teemasynttäreillä kaverini laittoi sen päähän. Se on minun isolle rastatukalle mitoitettu, mutta kun sinne laittoi pari pyyhettä oli se hienon näköinen.

_MG_1951

Marionviikset

Pidän ”Me, MariO! 30 level.”-synttärit. Sinne keksin oivan seurapelin. Marionviikset. Ostin punanaamiosta isoimmat viikset mitä löysin ja videotykin avulla piirsin Marion. Juhlavieraat saavat vuoronperään koittaa sokkona laitta viiksiä paikalleen. Viikset pitää vielä leikata uuteen muotoon tai sitten olen vain laiska ja pidän ne tuollaisenaan. Marioa voisi hieman värittää lisää, mutta en tiedä onko minulla siihen aikaa. Mutta tässä tärisevin käsin piirretty Mario ja sen vieressä viikset joita koitetaan sitten tähdätä paikoilleen :)

 

marionviikset

Korutaulu

Yritin ihan hirveänä tehdä korutaulua ystävälle lahjaksi. Kehykset ostin kirpparilta parilla eurolla ja kankaana on vanha läninki. Nauha on lahjapaketin naruna toiminut ja sitä kautta minulle ajautunut.

No niittasin kankaan kiinni ja hienosti sain narutkin paikalleen. Muka piirsin tasaiseen riviin paikat koukuille. Naulalla tein apureijät ruuvattaville koukuille ja sitten vain ruuvasin ne paikalleen. Rivistä ei kuitenkaan tullut suora.

No, kun aloin laittamaan kehyksiä takaisin, huomasinkin niiden olevan niin ohuet, että niitit näkyy. Minulla on enää yksi keino pelastaa tilanne, aion anopin oppien mukaan käyttää mustaa tussia ja täten häivyttää niittejä. Aion vielä tökkiä tuota kangasta enemmän kehyksien sisään.

En nyt kuitenkaan tiedä, että onko tämä nyt ihan sellainen, että voi antaa lahjaksi syntymäpäivänä.

Nooh, ei tässä hätää. Lahjansaaja saa päättää laittaako tuon seinälleen.

 

korutaulu

Kamerakin meni hieman särki. Ei enää tarkenna. Siksi vielä huonoa tasoani huonompi kuva. :(

Huoparuusuke

Näin jossain ohjeen, jota en oikein tajunnut. Lähdin sitten itse kokeilemaan, miten saisii samanlaisen tehtyä. Hieman sotkin kuumaliiman kanssa taas. Pitäisi ostaa parempi pyssy. Tuo on halpa ja aika leveäkärkinen. Liimaa tulee isoina sykäyksinä. Huopa josta tein oli kamalan pölyistä. Pitää käydä teippiharjan kanssa sen läpi ennen, kuin leikkaa lisää ympyröitä :).  Nooh, sain koeversion tehtyä ja kun teen lisää, niin tulee nätimpiä :)

 

huoparuusuke