Iltiksen ohjaajille

Tein iltapäiväkerhon ohjaajille lahjat, koska lapsi lopettaa siellä käymisen. Muovipussit päätyivät ruusuiksi (hukkasin vihreän sähköteipin, niin oli pakko tehdä mustavalkoiset. Ärsyttää, että en kovin keskittynyt ja tuli aika rumat varret. Kelvatkoon. Ajatus on tärkein). Lisäksi tein heijastimet vetokerjuista. Takana on huopapalalla kiinni hakaneula. Kirjainmagneetit syntyi rikkimenneestä näppäimistöstä. En minä ole turhaa vuosia säilönyt sitä näppäimistöä :).  Kaikenkaikkiaan oisin voinut nyt enemmän keskittyä homaan, niin oisin saanut sisitimpää jälkeä aikaseksi. Olen nyt hieman tämmöinen hätähousu ja jätin viimeiseen hetkeen tekemisen. Kuten jo aiemmin sanoin, ajatus on tärkein :)

iltikseen Continue reading

Pääsiäiskortit

Pääsiäiskortit lähti matkaan jo viikolla. Tein hamahelmistä pöllöavaimenperiä ja laitoin ne ruohikkotaskuun. Lisäksi tein pupukortteja, mutta tyttären kanssa sotkettiin liiman kanssa ja niistä tuli aika sotkuisia. Lisäksi tytär teki parhaalle ystävälleen ihanan kortin.

paasiaiskortit

Levyjä

Eilen mentiin lapsen kanssa puheterapiaan ja mitä näimmekään. Roskiksen pullollaan jätesäkkejä ja ison kasan levyjä roskiksen vieressä. Innosta hihkuen kannoimme kansan levyjä takakonttiin.  Nyt sitten maalaillaan :)

tauluja

Pingisverkkorusetti

Kuten olen jo aiemmin kertonut, on minulla tapana säästää kaikki ja siitä syystä joka paikka tursuilee kamaa. Tänään kuitenkin kävi ilmi, että en ole esimerkiksi turhaa säilönyt pingisverkkoa askartelulaatikossa. Ystäväni tekaisi siitä näyttävän rusetin kummipoikansa 1v lahjaan :)

pingisverkkorusetti

Sateenkaaripatalappu

Tässä kuva viikko sitten pikana tekemästäni patalapusta. Tein sen lahjaksi ystävilleni. Käytin sateenkaarilankaa, koska minulla ei ollut sopivanvärisiä yksittäisiä lankoja. Kerroksien värit ei menneet lähellekkään tasan, mutta ei se ole niin justiinsa. :) Kuvassa lappunen ei ole vielä valmis. Tein mustan takaosan ja siitä tuli liian iso. Kauan mietin miten ihmeessä saan asian hoidettua ilman, että minun pitää purkaa. Ei käynyt mielessäkään, että päällystä voisi isontaa. Onneksi oli kaveri läsnä joka kertoi minulle, että kaikki onnistuu vain virkkamalla yksi musta kerros lisää päällysosioon. :)

sateenkaaripatalappu

Lisää oksia

Kävimme tarpomassa oksasaksien kanssa taas metsässä ja löysimmekin oikein hyvän paikan napsia pajunoksia sunnuntaiksi. Koristelut hoituivat taas viime vuoden virpojilta saaduilla tarvikkeilla, sekä rikki menneestä kruunusta ja keijunsiivistä riipimälläni karvanauhoilla. Hieman laitettiin myös taiteltua silkkipaperia ja lahjanauhaa :)

virpomisoksia2

Muna

Näin netissä kivan ohjeen, kuinka tehdä hauskoja munia pääsiäiseksi. Keitin ensin munat, sitten kopsuttelin kuorta rikki. Pistin pussiin ja perään pastaväriä. Hieroskelin värin muniin. Tuli kauttaaltaan kauniin sinisiä munia. Kun munan kuori, oli näky ihana. Laitoin kuoritut munat pullavuokiin. Ensi kerralla laitan väriä hiukan vähempi. Tässä kuva munasta kuorittuna:

muna