Palloheijastin

Tuttavani kertoi kokeilevansa discopalloheijastimen tekoa murskaamalla heijastimen. Minä tietenkin innostuin asiasta ja kaivoin tarvikkeita esiin:

palloheijastinlahtotilanne

Palaset lenteli ympäri olohuonetta kun naisellisesti mätkäytin kaikin voimin vasaralla heijastinta. Huh, mikä sotku. Sitten aloin tyytyväisenä liimailla palasia ja heijastimesta tuli ihan sairaan terävä. Revin palaset irti ja hain RAY:n pehmeän heijastimen ja silppusin sen pieniksi palasiksi saksilla. Liimailin palaset palloon ja lisäsin vielä hiukka timangeja, jotka on ongittu pienestä pussukasta jonka ostin kirpparilta. Saa nähdä heijastaako se. Luulis nyt. Pitää hiukka vielä liimailla repsottavia kohtia :)

palloheijastin

Epäonnistunut kumipanta

Näin pitsisen virkatun pannan netissä. Siitä sainkin ihan hullun kohtauksen ja aloin pistellä reikiä pyöränkumiin. Ehkä olisi kannattanut käyttää mittaa. Ehkä olisi kannattanut käyttää mattoveitseä lapsen askartelusaksien sijaan. Ehkä olisi kannattanut ensin hiukka suunnitella. Ehkä olisi pitänyt käyttää taitteellista kumia, eikä pyöreää joka ei asetu kaulalle :D. No joo. Huomenna kokeilen uusiksi ja teen hienon :)

kumipanta

Vessaan taulu

Kaverini laittoi minulle linkin kuvaan facebookissa, jossa oli tehty taulu laittamalla kehyksiin vessapaperirullahysyjä keikeltynä pieneksi paloiksi. Osa oli kiharrettu kiekuroiksi.

Minulla sattui olemaan kehykset. Meillä on ollut vessan seinällä taulu, jossa on hyllypaperia antamassa väriä vessaan. Mies ei tykännyt siitä lainkaan ja viimeksi siivotessaan nosti sen eteiseen. Minäpä teinkin nyt sairaan hienon taulun vessaan. Kuvassa jonka kaverini laittoi oli maalattu vielä nuo kukkaset ja kiekurat mustaksi. Ajattelin kuitenkin jättää maalaamati, koska minusta tuo vessapaperirullan väri sopii hyvin vessaan :)

hylsytaulu

Kiiluvat silmät

Keskiviikkona askartelemme kiiluvia silmiä Pioneerien kierrätysaskartelukehossa. Tähän tarvii vain talouspaperirullan, sakset ja valotikun. Päällystämme talouspaperirullat silkkipaperilla, jotta ne maasotutuu pusikkoon vielä paremmin.

silmat2

Näin rumalta näyttää kötöstelmäni, mutta ei se haittaa. Pimeässä alkaa itseäkin pelottamaan, kun katsoi kiiluvia silmiä :)

silmat

Halloween

Pidimme eilen lastenkemut halloweenin kunniaksi. Laitan kuvia nyt tarjoilusta :)

02_sormet

Mantelimassasta, manteleista ja punajuuriväristä tehtyjä sormia.

 

03_kakat

Kissanhiekkalaatikko. Ohje täälä: http://tassunjalkiasydamessa.blogspot.fi/2012/11/halloween-menu.html

Lapseni on maitoallerginen. Käytin vanukkaan sijaan kauravanilijakastiketta. Kakat on tehty suklaapallojen ohjeella.

04_homeisetpatongit

Homeisia patonkeja. Valmispatongit kostutin elintarvikeväreillä värjätyillä vesilllä. Mustalla ja vihreällä

06_allopullat

Ällöpullia. Pirkan pakastepullat ovat maidottomia. Voitelin pullat siirappivedellä ja pistin päälle vihreällä värjättyä sokeria.

07_muumionakit

Muumionakkeja lehtitaikinasta ja nakeista. Ketsupilla tein silmät tulitikkujen avulla.

Lisäksi oli hyytelöaivot, vihreä pitsarulla jne jne.

Karkit pakkasin lapsille muovihanskoihin.

hanskat

Kaikki oli pukeutuneet hienosti. Minulla oli mustat leggarit, värikäs tyllihame ja musta liehuhihainen paita. Tässä kuva naamastani:

05_pelle

Päivitys illemmalla, kun sain kuvan aivoista:

10_aivot

Kudelelu

Virkaan edelleen sitä pitsistä mattoa, josta tulee pölllö. Olen kuteenpätkiä solminut yhteen, jotta saan ne kätevästi vietyä roskiin kerralla. Eppu löysi tämmöisen sökkyrän ja riehuu sen kanssa ihan hullun laila.

kudelelu

Tässä kuva vielä Epusta kudelelun kanssa. En millään saa hyvää kuvaa leikkivästä kissasta. Pitää opetella vielä :)

lelu3

Tässä vielä toinen kuva. Tällä kertaa on hyllyn päällä, joka on tehty vanhasta matosta ja lack-hyllyistä :)

lelu4

Lepakko

Minulle laitettiin irkissä seuraava linkki: http://www.whimsicallyobsessed.blogspot.fi/2013/10/first-tutorial-and-apology-for-being.html

Hullulla innolla lähdin kokeilemaan sitä, että olisiko tuo tarpeeksi helppo askarrella lasten kanssa halloweenina. Luulen, että tämä on hienompi kuin tamppoonikummitukset :D

Minulla ei ollut maalia ja käytin nitojaa. Pitänee suunnistaaa kauppaan ostamaan maalia ja silmiä :)

lepakko