Hamahelmiä johtoon

Olen ehkä muulloinkin päivitellyt tästä aiheesta, mutta nyt aihe on taas ajankohtainen. Eppu-kissa on alkanut jyrsimään johtoja. Sähkötupakan laturia suojellakseni päällystin sen hamahelmillä. Hamahelmeen viilto saksilla, levitetään ja laitetaan johdon päälle :)

laturinjohto

Pääsiäiskortit

Pääsiäiskortit lähti matkaan jo viikolla. Tein hamahelmistä pöllöavaimenperiä ja laitoin ne ruohikkotaskuun. Lisäksi tein pupukortteja, mutta tyttären kanssa sotkettiin liiman kanssa ja niistä tuli aika sotkuisia. Lisäksi tytär teki parhaalle ystävälleen ihanan kortin.

paasiaiskortit

Hamarusetti

Tänään olen koittanut montaa juttua. Ensin koitin tehdä pyöränkumista naamiota ja se epäonnistui täysin. Sitten koitin sitoa silkkinauhasta ja pyöränkumisoirosta käsikorua, mutta ei onnistunut sekään.

Törmäsin joskus tälläiseen: http://www.thinkgeek.com/product/e73d/

Tekeleestä oli hankala saada kuvaa käytössä, koska en oikein ylettänyt kuvaamaan pääni taakse. Lenkki on leikattu rikkinäisten sukkahousujen lahkeesta :)

Tämmöisen kuitenkin tein:

hamarusetti

 

Putki

Tein putkenkin. Ei oikein keskellä kukka, kun sen vain lämäsin siihen nopeasti päälle. Ihanaa näpertelyä tuo hamahelmeily. Tein myös pahiksia hiukan. Laitan niistä kuvaa, kun on valmiit :)

hamakukka5

Hamajutskii

Tänään hamahelmeilin aika paljon. Vielä voisi hieman kokeilla tehdä putkea. Pitää kaivaa varastosta muutama vihreä kukkaruukku.

hamakukka3

Hieman liian suuri maljakko :)

 

hamakukka4

Kukkanen :)

 

hamasieni

Pimeässä hohtava :)

Kukka

Tapoin kakki kukkamme janoon ja siksi päätin sitten tehdä hamahelmistä kukkasia kotiimme. Aion laittaa nuo kukkaruukkuihin pystyyn ja nauttia siitä, että ei tarvi enää miettiä muistinko kastella kukat. Tässä kuvaa väsäyksesä :)

hamakukka