Sukkahousumaton isonnusta

Isonsin sukkahousumattoa. Ei riittänyt valmis valkoinen kude reunaan, joten revin yhden verisen lakanan kuteeksi. Ei se oikein ole vieläkään hyvä. Tajusin, että tuolla on liian ohueksi nauhaksi leikattua kudetta välissä. No joo, ehkä minä en ala sitä uusiksi virkkaamaan. Aion kuitenkin ehkä isontaa sitä vielä. Sukkahousut on loppu, joten jos joku omaa rikkinäisiä sukkahousuja niin minulle saa lähetellä :)

sukkahousuista

 

 

Kissalle lelu sukkahousuista

En ole kerennyt taaskaan tehdä mitään. Koulua, kipeilyä ja muuttolaatikoiden purkua. Tänään leikkelin sukkahousuja palasiksi, koska aion isontaa aiemmin virkkaamaani pikkuista mattoa.Sukkahousujen päistä ja legareiden alaosista saa oivia leluja kissille. Eppu noutaa ja noutaa ja pakottaa orjansa koko ajan heittelemään niitä :)

kissallesukkahousuista

Koulua

Askartelu on jäänyt vähälle. Aloitin lukemaan artesaaniksi ja päivät ovat täyttyneet koulusta. Lisäksi on vielä 100 muuttolaatikkoa purkamati.

Tässä kuva projektista jota nyt teen koulussa. 32 lankaa sentillä :)

kutomista2

Voihan ananasliina

Minä olen pitkään himoinnut tehdä pitsiliinaa, koska tarvitsen sellaisen yhteen projektiini. No eka yritys meni purkaessa ja virkatessa ja taas purkaessa. Luovutin kun huomasin ekan virheen tulleen ekalla kerroksella ja olisi pitänyt purkaa koko liina :D

ananas

Nyt olen tokassa liinassa samassa vaiheessa kuin epäonnistuessa olin virheen huomatessani.

ananas2

Muutto vie kaiken huomion askartelulta, mutta kohta pääsee taas vauhtiin kun on kamat paikallaan :)