Huovutusta

Koulussa alkoi huovutus. Ekana märkähuovutimme ja tämmönen siitä tuli:

150227huovutusta

Kaipasin tuohon jotain ja ajattein että neulalla korjailen virheitä. Esim halusin lehtiin syyt ja pilalle menneet juuret halusin linnuiksi. Ihan hyvin lähti alulle :D

150227huovutusta3

Sitten karkasi mopo käsistä ja pilasin koko työn.

150227huovutusta4

Keksin vielä tässä jotain mitä teen tuolle. Ehkä tummaa lisää puuhun ja jotain ja jotain. Mutta tämä oli ihan eka kokeilu. Aiemmin olen huovuttanut lähestulkoon vain rastojani.

Sitten päätin alkaa tekemään pipoa. No se oli aikamoinen hullu ajatus. Huovutin ja huovutin ja tuntui tuskaisalle. Ystäväni Laura kävi sanomassa, että ”Huovuta, älä luovuta”. Tässä kuva piposta ekan puolikkaan huovutuspäivän jälkeen.

150227huovutusta2

Nyt hattu näyttää jo suht hyvälle. Vielä pitää pötkylöitä rullailla ja muotoilla se sitten. Vielä kuitenkin vaatii paljon työtä.

150227huovutusta5

Aion kääntää reunan kuvassa näkyvällä tavalla ja jättää sen reunan hiukka rosoiseksi.

Voi hitsiläinen, olen niin rakastunut huovuttamiseen <3

Lötkömatto

Koitin kovasti virkata mattoa tosi ohuesta kuteesta mitä löysin kirpparilta 2e säkki. Tuli lötkö ja sitten vielä katkes yhtäkkiä yks kude keskeltä mattoa ja kupruilikin ja ääh. Houno tuli kaikin puolin.

Sisuuntuneena päätin yrittää uusiksi ja otin useaaa numeroa pienemmän koukun ja aloin virkata huolellisesti ja hitaasti uutta. No se onnistuikin mallikkaasti ja ei tullut yhtään lötkö.

matot

Olin viikko takaperin kehunut muovisia koukkuja kaverilleni. Koskaan en ole saanut rikki semmoista tai no yhden kun istuin päälle.  Nyt kuitenkin kävi niin, että koukku katkesi.

katkennutkoukku

Aion tästä huolimatta ostaa uuden muovisen koukkulajitelman ja yrittää paremmalla onnella :)

 

Loom bands

Olin pitänyt kuminauhakoruja hiukka pöhköinä ja lasten juttuna. Kaverini Noora kuitenkin vei jutun mielessäni ihan eritasolle kun oli tehnyt valtavan mahtavia helmin koristeltuja koruja. Sain häneltä tämän linkin: https://www.youtube.com/watch?v=RhLwJrI-lCo

No eihän tyttärelläni tuommoisia lautoja ole, niin piti tehdä erilaisella. Hyvin onnistui tuommoisella laudallakin. Pitäsin ihan mielelläni tämmöistä ranteessani :)

looms

Pöllö

Näin kuvan jossa oli tehty pöllö vessapaperirullasta ja härpäkkeistä. En enää löytänyt linkkiä tähän, koska suljin sen jatkuvien mainosten vuoksi. Minulla on roikkunut rumia ruskeita muffinssivuokia häistä lähtien laatikossa. Nyt pääsin hyödyntämään ne. Alkuperäisessä ohjeessa ei pöllöllä ollut tupsuja korvissa ja tyttäreni keksi että semmoiset voisi laittaa. Tässä eka kokeilu. Pitänee vielä muokata hieman ja tehdä vaikka rairuohoon sitte tuommosia :)

vuokapollo