Hääkenkä

700 nipsua enää pukuun. Sitten päättely. Huijaan päättelyssä tekemällä sen kuumaliimalla.

Kun oli taas puutunut hetki, niin tein kolmessa minuutissa kukkasen kenkään. Keskelle laitoin rikkinäisestä kaulakorusta helmen. Kenkä on ikivanha. Kuvasta näkyy, että sitä ei ole kiinnitetty kenkään vielä. Sinitarraa ja solmu.

Onko tuo nyt hyvä vai jätänkö ilman?

haakenka

Kaulakoru häihin

Arvatkaa olenko tehnyt hääpukua tarpeeksi vai olenko sen sijaan keskittynyt ihan johonkin muuhun? Luulen, että ens viikolla saattaa itkettää :D

Tokihan häissä pitää kaulakoru olla. Löysin rikkinäisen kaulakorun jossa oli timangeja. Lisäksi löysin Pioneerien kerhosta jääneen pätkän nauhaa. Siimaa löytyi kaapista ja stopperina timangejen takan toimii niin myös rikkinäisen kaulakorun minihelmet. Löysin sohvan alta sopivasti rikkinäisen ilmapallon keskinipsun merkiksi :)

haakaulis

Hääpuvun tekeminen aloitettu

Meillä tulee miehen kanssa 10 vuotta häistämme. Pidämme hääjuhlat ja ne ovat kierrätysteemalla. Hääpuku tulee nipsukoista ja pehmeästä leveästä pakkausnauhasta. Tissien osuus alkaa olla muodostunut semmoiseksi, kun suunnittelin. Aika avoin siitä tulee ja pitää miettiä laitanko tuohon jonkun kiilan vai laitanko alle jonkun paidan tms. Seuraavan käyn mahaosan kimppuun. Päättely saa jäädä viimeiseksi hommaksi.

Tässä tyttäreni ottama kuva:

haapuku01