Ruokalappua

Sain tehtäväksi suunnitella ruokalapun vauvalle.

Eka kötöstys oli tämmönen:

ruokalappu01

Ärsyttää kun idea olikin jo vanha ja tehty. Luulin keksineeni jotain ainutkertaista. Lisäksi pylväät jätti liian isoja rakoja lappuun. Paita sotkeentuisi ja tekisi ruokalapun hyödyttömäksi.

Seuraavaksi lähdin sitten bambusta yrittään söpöä ruokalappua.

ruokalappu02

Sekin oli sittenkin jo keksitty.

Sitten aloin miettiä mikä on muotia ja mieleen tuli pöllö. Se on kivasti sukupuolineutraalikin. Kokeilin sitten virkata pöllön ja minusta se onnistui ihan hyvin.

ruoalappupollo

Jätin sen kesken, koska  aion joka tapauksessa purkaa sen. Tämä on tety jostain langasta ja tein siitä pienemmän kuin mitä ajattelin sitten sen itse oikean ruokalapun olevan. En käyttänyt tähän paljon aikaa vaan äkkiä vaan sutasin kasaan ajatukseni. Nyt voi sitten bambusta lähteä kokeilemaan tätä. Pitänee laittaa reunus puuvillasta, koska muuten tulee ihan lörppö.

Tämä on tosi kivaa :)

One thought on “Ruokalappua

  1. Hmm. Palautetta tuli, että ruoka tarttuu nyppylöihin kiinni. Olin hiukka ajatellut sen olevan hyvä juttu. En nyt sitten tiedä. Kokeilen vielä yhtä pintaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>