Popparipipo

Olen katsellut fabon virkkausryhmässä pipoa jonka ohje löytyy esim. täältä: http://piponytimesta.blogspot.fi/2014/06/urban-jungle-beanie-in-finnish.html

Lisäksi olen katsellut päätäni talvitakkini kanssa. Pääni näyttää nuppineulan päältä vuoren huipulla. Ajattelin, että jos tekisin oikein muhkean pipon niin pääni saattaisi näyttää isommalta :)

Minulta löytyi koulukaverilta hankkimaa Novitan Teddy -lankaa. Se sattui vielä olemaan violettia. Sitten virkkasin hiukka pienemmillä silmukkamäärillä kuin tuossa ylhäällä olevassa ohjeessa on.

Tein pipon päälle kavennuksia, koska piposta tuli tosi paksu ja ohjeen mukaan päälaki tehtynä olisi se ollut hiukka liian paksulla muhkulla. Tein kavennukset niin, että virkkasin popparit kahteen ketjusilmukkaväliin. Eli neljä yhteen väliin ja neljä toiseen ja ne yhteen.  Loppuun jäi neljä popparia ja vedin ne langalla sitten yhteen

Lankaa meni ihan hulluna. Melkein 300g.

Kuvaaminen yksin oli vaikeaa, mutta sain auttavan kuvan otettua.

meitsiepipo

Eipähän näytä pää enää pieneltä :D

Ruokalappua

Sain tehtäväksi suunnitella ruokalapun vauvalle.

Eka kötöstys oli tämmönen:

ruokalappu01

Ärsyttää kun idea olikin jo vanha ja tehty. Luulin keksineeni jotain ainutkertaista. Lisäksi pylväät jätti liian isoja rakoja lappuun. Paita sotkeentuisi ja tekisi ruokalapun hyödyttömäksi.

Seuraavaksi lähdin sitten bambusta yrittään söpöä ruokalappua.

ruokalappu02

Sekin oli sittenkin jo keksitty.

Sitten aloin miettiä mikä on muotia ja mieleen tuli pöllö. Se on kivasti sukupuolineutraalikin. Kokeilin sitten virkata pöllön ja minusta se onnistui ihan hyvin.

ruoalappupollo

Jätin sen kesken, koska  aion joka tapauksessa purkaa sen. Tämä on tety jostain langasta ja tein siitä pienemmän kuin mitä ajattelin sitten sen itse oikean ruokalapun olevan. En käyttänyt tähän paljon aikaa vaan äkkiä vaan sutasin kasaan ajatukseni. Nyt voi sitten bambusta lähteä kokeilemaan tätä. Pitänee laittaa reunus puuvillasta, koska muuten tulee ihan lörppö.

Tämä on tosi kivaa :)