Hääkenkä

700 nipsua enää pukuun. Sitten päättely. Huijaan päättelyssä tekemällä sen kuumaliimalla.

Kun oli taas puutunut hetki, niin tein kolmessa minuutissa kukkasen kenkään. Keskelle laitoin rikkinäisestä kaulakorusta helmen. Kenkä on ikivanha. Kuvasta näkyy, että sitä ei ole kiinnitetty kenkään vielä. Sinitarraa ja solmu.

Onko tuo nyt hyvä vai jätänkö ilman?

haakenka

Toinen apuri

Päätin sittenkin tyytyä polvipituiseen pukuun. Nyt sitten lyhennän hiukan valmista ja teen loput polvipituisen pituisena.

Eppuliini haluaisi kovasti olla avuksi. Olen nyt tosi varovainen, että ei tule taas päivysreissua. Yhdesti jo käväsin päivystyksessä, kun laitoin sormeni nauhaa haukkaavan kissan suun eteen. Nyt Eppu kuitenkin vain parkkeeraa pukuni päälle. En tajuu. Tuohan on hiukka kova :D

haapuku06

Kaulakoru häihin

Arvatkaa olenko tehnyt hääpukua tarpeeksi vai olenko sen sijaan keskittynyt ihan johonkin muuhun? Luulen, että ens viikolla saattaa itkettää :D

Tokihan häissä pitää kaulakoru olla. Löysin rikkinäisen kaulakorun jossa oli timangeja. Lisäksi löysin Pioneerien kerhosta jääneen pätkän nauhaa. Siimaa löytyi kaapista ja stopperina timangejen takan toimii niin myös rikkinäisen kaulakorun minihelmet. Löysin sohvan alta sopivasti rikkinäisen ilmapallon keskinipsun merkiksi :)

haakaulis

Laukku häihin

Alkaa kovasti puuduttaa puvun tekeminen. Päätin piristää itseäni tekemällä laukun. Ideaa kehittelin kierrätysideoita-ryhmässä näkemäni laukun pohjalta. Materiaalina on xp-levyt, samaa pakkausnauhaa mitä puvussakin ja tietenkin nipsuja :)

haalaukku