Vetoketjuruusu

Koitin tehdä vetoketjusta nättiä ruusua niin, että harsin vetoketjun reunaa ja vedin harsitun osan suppuun terälehdeksi. Tämän jälkeen tein pari kiinnittävää pistoa joko samaan lehteen tai edelliseen. Tämä juttu ei oikein onnistunut, mutta idea on hyvä ja aion kokeilla vielä pari kertaa ja saada sen onnistumaan :)

vetoketjuruusu

 

Virtajohto

Näin kuvan jossa oli johdon ympäri kierretty lankaa. Innostuin ja aloin kierittää virtajohtoani olohuoneen sisustukseen sopivaksi. Hidasta ja kamalaa hommaa. Lanka menee kiemuralle ja sotkeutuu. Ihana siitä silti tulee, kuhan kärsivällisyyteni riittää :)

virtajohto

Kukkakranssi

Tässä minun ja tyttären tämän hetkistä askartelua. Kranssipohjaa ei ole, joten leikkaamme semmoisen pahviroskasta. Kranssi päällystetään dyykatulla mainospaidalla. Kukkaset on tehty sohvatyynyjen ylijäämä kankaasta ja napit on revitty osaksi vanhoista vaatteista ja osaksi Tiimarista joskus kauan sitten ostettuja.

kukkakranssi

Kiviä

Maalattiin lasten kanssa kiviä vanhojen maalattujen haalistuneiden kivien päälle. Yksi on maalattu liitutaulumaalilla. Pitää käydä ostamassa liituja, että lapsi saa viimeistellä sen piirtelemällä. Minä tein tylsästi tavallisen leppiksen.

kivistaleppakerttuja

Mario-kakku

Minun piti tehdä pojan synttäreille kakkun päällys marsipaanipikseleillä. Hieman koitin oikoa ja yhdistelin niitä. Sitten loppuikin marsipaanit kesken. Poika oli ylpeä kakustaan. Se on tärkeintä :)

unton_mariokakku