Matton kokeiluloimi

Meillä koulussa alkaa nyt maton tekeminen. Tein kokeiluloimen. Käytin siihen valkoista, mustaa ja pellavan väristä. Näkee sitten kuinka loimi näkyy kokeilupalasissa.

150115mattokokeiluloimi

Sidos on napattu Taito-lehdestä. Tein siihen kuitenkin erilaisen reunakokeilun joka näkyy kuvassa vasemmalla ennen palttinaa. Lisäsin kuitenkin sitten vielä reunaan palttinaa, koska sain vision kantatusta (millähän nimellä sitä oikeasti kutsutaan?) matosta. Aion kokeilla miltä se näyttäisi. Kokeilun tulee olla 30cm leveä, joten en saanut siihen mahdutettua kuin yhden mallikerran.

150115matto

Niisintä on varmaan haasteellinen näillä omaamillani aivoilla. Jospa selviän siitä, koska olen niin monta kertaa mokannut.

Itse mattoon käytän sitten mustaa, valkoista ja värillistä kudetta. Värillinen kude vaihtuu 50cm välein ja se kenelle matto menee halusi sateenkaaren värit.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>