Pieleen meni värjäilyt

Kylmäliemivärjäykseen laittamani kangas ei ollutkaan puuvillaa :D

141121kylmaliemi

Aurinkovärjäyksessä en oikein osannut. Siveltimet ei jättänyt kunnon jälkeä ja Maija Poppaseen jäi kalvoon piirtämäni tussin jäljet. Kissoista sentään tuli nätit.

141121aurinkovarjays

Sitten fraktaali-aivoni. Kaikki haarat ei oikein koskettanut kangasta, joten ei tullut kaikki valmiiseen työhön näkyviin nätisti.

141121aivot

Toinen Maija Poppanen epäonnistui, koska leikkasin pöljänä ääriviivat hiukka miten sattuu. Menee kuitenkin saunakäyttöön. Eipä sitä siellä saunan tähtitaivaan alla kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin.

141121poppanen

Viimeisessä väsäyksessä on vielä toivoa. Unohdin sen kouluun kuivamaan, joten näen lopputuloksen vasta maanantaina.

141121aurinko

Koko värjäyshuone peittyi kauniisiin väreihin. Silmä lepäsi esim. pyykkitelineessä.

141121variloisto

Kukaan ei pääse sanomaan, että en olisi tällä kurssilla oppinut tosi paljon. Virheistä oppii :)

3 thoughts on “Pieleen meni värjäilyt

  1. Wau. Näähän on upeita, kyllä siellä nyt on perfektionistipeikko vallalla :) Pienet virheet ja epäkohdat vaan lisää yksilöllistä leimaa töihin. Sit jos Maijalta puuttuisi vaikka toinen käsi tai jotain… Mut hei, tota sivellintyötähän voisi jalostaa vaikka painamalla teräväreunaisempia kuvioita jollain harmaan sävyllä kaveriksi noille hämyisille kuvioille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>