Rintaneula

Kudottiin koulussa ekana yhteisloimiin ja minulla villaloimesta tuli tämän näköistä kaunista pintaa:

140908kaulaliina

No kuikas ollakkaan. Tiheyteni vaihteli kamalasti ja kun saatiin tuo puista pois en ollut yhtään tyytyväinen lopputulokseen.

Ajattelin, että jos heittäsin sen pesukoneeseen, niin tulisikin tiiviimpi ja täten ei näkyisi tiheyden vaihtelut niin paljoa.

Laitoin 40 asteeseen ja ei tapahtunut juuri mitään. Laitoin 60 asteeseen ja vieläkin näkyi. Ajattelin jos 90 astetta auttaisi. No sitten vanuttuikin ihan liikaa.

141113

Ajattelin, että jummijammi. Jotain oli keksittävä. Tänään vietän sairaslomapäivää ja ajattelin tekeväni tässä jotain. Näin Osaava nainen -messuilla huovutettuja sydämiä joissa oli vetoketjua reunoissa. Minulla on muovipussillinen vetoketjun pätkiä jääneenä toissavuoden joulukorteista. Ryhdyis siis hommiin.

Leikkasin huopuneesta kaulahuivista ympyrän ja valkosella langalla siihen sitten yritin väsätä lumihiutaleen. Ompelin vetoketjun reunoille ja kun löydän täältä hävityksen kauhistuksesta hakaneulan niin huopapalan kanssa sen liimaan tai ompelen tuonne taustalle. Minusta tuli ihan kiva rintaneula.

rintaneula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>