Toisen roska on toisen aarre

Päätin aloittaa pitämään käsityöblogia, koska moni ystäväni on sitä minulta pyytänyt. Innokkaana aioin aloittaa 1.1.2013, mutta blogin toimimaan säätäminen vei sittenkin tämmöiseltä tumpelolta hetkensä. Kiitos kuitenkin Pilvarille, joka oli suurena apuna ja tukena blogin toimimaan pistämisessä :)

Moi. Olen Mari. 29v nainen Turusta. Rakkauteni on kierrätysmateriaalit ja olenkin kova hamstraamaan kaikkea roskaa kotiini. Kuitenkin tästä kaikesta roskasta syntyy välillä upeita luomuksia. Kaikki penkinaluset ja kaapit pursuilee tavaraa, jonka moni muu olisi heittänyt jo pois. Olen aina pelastamassa omasta ja kavereiden roskiksista kaiken ja koluan myös keväisin roskalavoja etsien jotain kivaa, minkä voisin säilöä jo ylitäyteen varastooni.

Seuraavaksi kerron kahdesta lempiprojektistani:

Sain joskus hullun idean vuonna 2009, jotta teempä pyöränkumeista hameen. Projekti vei aikaa useita kymmeniä tunteja. Leikkasin mattoveitsellä tarkkaan vekillisistä kumeista kiiloja, sekä puolitin kumeja, jotta sain niistä ohuempia suoria kaistaleita. Reikiä painelin kumeihin reikäpihdeilllä. Lopuksi leikkasin pyöränkumeista pitkää nauhaa, jolla sitten kuroin kasaaan koko komeuden.

Toinen lempiprojektini on ollut tölkinnipsukkatissiliivit (2012), jotka sopii tosi hyvin yhteen tuon kyseisen hameen kanssa. Liivit on tehty tölkinnipsukoista ja pyöränkumista. Jotenkin hassusti vain sain kieputettua pyöränkumista leikattua soiroa niin, että sain liivit pysymään tukevasti kasassa. Olin tosi tyytyväinen itseeni (ja olen edelleen) siitä, että sain askarreltua jotain noin mahtavaa pelkistä roskista :)

Toivon, että jaksan pitää tämän blogin hengissä. Se tietenkin riippuu paljon siitä, pysyykö kauneutta luova mieleni virkeänä. Usko kuitenkin virkeydestä on vahva ja toivon, että joku ihminen saa ideoita ja ajatuksia tämän blogin lukemisesta :)

 

3 thoughts on “Toisen roska on toisen aarre

  1. Moi. Todella hienoja sun kyhäykset. Tuli kuules ihan inspiraatio tehä pari omaa keskenerästä duunia loppuun. Jee jee. Näperrellään ja jumitellaan.

  2. Vau! mulla on kans noita klipsuja jo monta pussillista, mutta en millään käsitä miten niistä saa edes virkattua jotain, saati sit tollai! ihan mielettömän hienot ja just toi et on ”roskista” tehty, pyöränkumit ei olis ikinä tullu itelle mieleen! jos jotain vähemmän positiivista palautetta täytyisi antaa, niin tuo nokia teksti on aika huvittava :D

  3. Jätän aina kaikkeen tuon tekstin näkyviin. Minusta se on ihan huippua, että ihmiset tajuaa hiukka katseltuaan mistä se on valmistettu. Harmittaa kun noihin kyseisiin liiveihin teksti meni ylösalaisin.

    Minun klipsuvarasto on valtava. Minulla on 10v hääpäivä toukokuussa ja teen sinne mekkoa nipsuista ja pakkausnauhasta. Tulee ihan mahtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>