Askartelukaapin siivousta

Kaappi on alkanut valua lattialle ja aina kun sen avaa, niin sieltä räjähtää kamaa ulos. Viimeinen pisara oli, kun sekailaista sälää sisältänyt jäätelökippo tipahti laittialle ja levisi siihen. Pakko oli ryhtyä toimeen ja laittaa kaappi kuntoon. Kaappi on siivottu viimeksi vuonna 2006. Siitä vuodesta asti olen kerännyt sinne kaiken roskan ja pilalle menneet väkerrykset.

Tässä kuva kahden tunnin siivouksen jälkeen:

askartelukaappi

Roskia menossa kerrankin niiden oikeaan paikkaan:

askartelukaappi2

Tässä kuva vielä kaapista, joka on jotenkin jo järjestyksessä. Kiinnittäkää huomiota ylimmällä kuvan hyllyllä näkyvään tilpehöörikranssiin joka odottaa maalia pintaansa. Työkalupakit on täynä tölkinnipsukoita.  Punaisessa lokerikossa on jos ja vaikka mitä pientä kivaa, mutta myös neuloja, nappeja yms. Lasipurkissa ylimällä hyllyllä on rikkinäisiä kaulakoruja. Alimmalla hyllyllä näkyy liukuestemattoa, josta olen virkannut nättejä miehenkorvikkeita simpukkareunalla. Nyt kuitenkin kaappi on ok, vaikka se nyt  varmaan siistin ihmisen silmiin näyttää kaaokselta. Nyt tiedän sentään itse  mitä on missäkin :)

askartelukaappi3

Seuraavana olisi kolme ikea-kassia karsittava varastosta. Varastossa on myös jätesäkillinen pyöränkumia, mutta se on minulle tärkeää ja en niistä luovu. Makkarissa olisi myös paljon läpikäytävää ja kerään nyt voimia niiden karsimiseen.

Itsetutkiskelu on nyt kovasti paikallaan. Miksi luopuminen tekee näin kipeää.

One thought on “Askartelukaapin siivousta

  1. Hienoa, muru!
    Itse koetan ihan nyt vielä teoreettisesti pähkäillä, mitä mun työpisteelle yms. tapahtuu tulevaisuudessa. Tarviin Ratkaisuja myös. Paperia ja kyniä ja toimistoroinaa tms. on kaikkialla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>