Pupui

Joskus 8 vuotta sitten lapseni sai anopilta ihanan punaisen neulotun pitkäsäärisen pupun. Siitä innostuneena tein Ulla-lehden mukaan useita pupuja.

http://www.ullaneule.net/0105/legs.html

 

 

Tässä kuva vuosien takaa.

pupui

Nyt sitten goolettelin taas ohjeen ja rupesin hommiin. En ole kutonut piiiiitkään aikaan ja oli vaikeaa muistaa edes, miten lisäyksiä ja päättämistä tehdään.  Löysin vain kolme puikkoa joiden kanssa yritin epätoivoisesti neuloa pupua kasaan. Reikiä tuli ja silmukat karkasi. Oli ihan hirveää, mutta jatkoin silti yrittämistä. Sain pupun kasaan ja ajattelin, että huovuttaminen antaa sitten virheeni anteeksi. Jostain kumman syystä pupusta tuli puolet pienempi kuin aiemmin tekemäni. En ymmärrä miksi päästä tuli niin pieni, vaikka muka seurasin ohjetta tarkkaan. Korvat tein hieman kapeammiksi ja jalkoihin laitoin enemmän kerroksia. Taidan pitää usean vuoden taukoa taas neulomisessa. Keskityn sitten enemmän virkkaukseen. Voihan se olla, että saan jonkun hullun inspiksen ja alan taas neuloa maanisesti jotain. Tässä vielä kuva pupusesta.

 

 

pupuliini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>