Kissalle hiiri sukkahousuista

Kirjoitin ekan askarteluohjeeni Rex-kissa ystävät ry:n lehteen. Tässä se tulee :)

 

Hiiri sukkahousuista

Kestosuosikki lelumme pompulat hävisivät aina ja meidän perheeseen tuli myös kissa jolla on tapana syödä asioita. Pistimme jäljellä olevat pompulat kaappiin piiloon. Päätin aloittaa tuotekehittelyn ja valmistaa lelun jostain kivasta kestävästä kierrätysmateriaalista. Mikä onkaan semmoinen jäte, jota syntyy pitkin vuotta, on helposti saatavissa ystäviltäkin ja joka on hyvin kestävää. Koin älynväläyksen. Sukkahousut! Nyt minulla on ilo esitellä teille sukkahousuista tehty hiirulainen.

 

1. Leikkaa rikkinäisten sukkahousujen lahkeista noin 22cm pitkä pala. Varo kissan viiksiä.

016

 

2. Leikkaa sivu auki. Nosta kissa alas pöydältä. Kuva havainnollistaa miltä palasen tulisi nyt näyttää.

026

 

3. Turhaannu, koska kissa on taas askartelun tiellä. Tee solmu yhteen jämäpalaan ja koita harhauttaa kissa sillä lattialle.

021

 

 

4. Leikkaa hiirelle häntä. Voit tehdä niin pitkän kuin haluat. Tämän hiiren häntä tulee olemaan 6cm pitkä.

028

 

5. Leikkaa tarvittaessa palanen hiukan kapeammaksi. Palasen tulisi olla noin 15cm leveä. Nosta myös halutessasi kissa alas pöydältä. Viistoa kumpaakin päätä. Näin saat palasen näyttämään litistyneeltä hiireltä.

042

 

 

6. Solmi tavallisia solmuja hännästä lähtien ja etene kohti hiiren nenää. Älä vedä solmuja liian kireälle. Kun teet löysempiä solmuja on hiiri pehmeämpi, paksumpi ja herkullisempi.

053

 

7. Nyt hiiri on valmis.

055

 

8. Heitä hiiri kissallesi. Huomaat kuinka kissa rakastuu uuteen ihanaan leluunsa ja vauhdin määrä on hurja.

092

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>