Huivihenkari

Rakastan myös sähköteippiä, siksi halusinkin tehdä jotain johon voin sitä tuhlata. Näin netissä kuvan huivihenkarista. En tajunnut sen paremmin katsoa, miten se oli tehty, mutta kun löysin vanhan renkulavyön, oli minun pakko tehdä jotain samankaltaista. Irrottelin vyön renkulat toisistaan ja teippasin hirveällä määrällä teippiä ne kiinni henkariin. Yhdessä renkulassa oli kiinni klipsu ja jätin sen siihen ja laitoin keskelle rengasasetelmaa. Ihan hyvin tuo toimii ainakin. Pelkäsin, että renkaat on liian pieniä, mutta ne olivatkin juuri hyvän kokoisia huiveilleni.  Pitää tehdä toinenkin valkoisena ja kolmas mustana. Haa, minulla on jossain punaisiakin renkuloita. :) Löysin siis verhorenkuloita askartelulaatikosta ison määrän. Minä olen niitä ostellut kirppareilta, kun piti tehdä jotain. Tässä hieman epäonnistunut kuva ekasta kyhäelmästä. :)

henkari

Lisäys klo 14:
Rakastan punaista ja mustaa ja haluaisin niillä väreillä täyttää kotimme. Tein ihme kyhäelmän nopeasti. Yhyy, punainen teippi loppui kesken.

henkari2

 

One thought on “Huivihenkari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>