Avoimia kymysyksiä:
antakaa kullekin ehdotukselle niin paljon pisteitä kun haluatte, muodossa lista; softa huolehtii siitä että kunkin äänestäjän yhteispistemäärä voidaan tasoittaa lopuksi lukujanalle -1 - 1 ja siten laskea lopullinen keskiarvo (lol, tottakai negatiiviset äänet!); ja yrittäkää muistaa mitä annoitte kenellekin siltä varalta että fatal reconnect ja kadotatte identiteettinne (=värinne) kirjoitusalustaan
Lehden julkaisuväli kannattaa pitää tarpeeksi isona kunnes juttuja on tarpeeksi julkaisuvälin tihentämiseksi. Eli mielummin kunnolla asiaa harvoin kun joka kuukausi joku rimpula. Varsinkin ekaa numeroa kannattaa pantata kunnes on valmis. Tokalla numerolla kun on sitten jo aikataulu.

Julkaisutapana voitaisiin esimerkiksi käyttää sellaista sivua, jossa netissä olevat artikkelit on mahdollista jokaisen toivoa julkaistavaksi / arvostella artikkelin laadun. Sitenpä voisi printtiin aina valita korkealaatuisimmat ja parhaiksi todetut artikkelit, kuitenkaan syrjimättä ja sivuuttamatta ketään. Mielellään niin että näkisi sekä ne jotka ovat suosittuja yllä ja ne jotka eivät ole saaneet vielä tarpeeksi huomiota tai joita ei ole hetkeen luettu/arvostelu.

^Yllä olevasta seuraisi mielenkiintoinen "kahden kärjen" malli, jossa osa porukasta näkisi ehkä vain lopputuotteen, ja sitten harrastuneisuuden mukaan enemmän verkosta. Tämä on mielestäni vain positiivista. Myös prestiisi siitä, että saa jutun läpi lehteen, olisi hieno "palkinto" sinällään koska kirjoituspalkkiot ovat tuskin aivan tähtitieteellisiä :)

Kuten Viznutille jo mailailin: 
Saan myös lehdelle ammattimaisen oikoluvun esim. mainospaikkaa vastaan  
tms. jos ei mene mielestäsi liian kapitalismiksi. Meillä on myös  
harrastuneita taittajia sitä oikeaa lehtiversiota varten, ja kontakteja  
painotaloihin joissa voidaan painaa ensin "töiden välissä" asevelihintaan. On joskus tehty  
omia ilmaisjakelulehtiä näin ym. -Mikko / Pelikonepeijoonit / V2.fi / Alasin Media


Mikä on kohdeyleisö: Profiloituuko lehti jotain kohderyhmää kohti vai yrittääkö onnistua jossain missä yksikään lehti ei ole onnistunut, eli miellyttään kaikkia?:
Yleisiä aihepiirejä ideoille:
Juttuideoita
Yhteistyökumppaneita, joilta voisi pyytää artikkeleita:
Lehden "editoriaalisen puolen" (nyt sille suomentajalle niitä töitä) Osaamisalueita:
Muut osaamiset?
Kiinnostuksen kohteet ja vähäisempi osaaminen: 
eli siis tarkoituksena listata sellaisia aihealueita joista kukin on kiinnostunut mutta ei voi lukeutua asiantuntijaksi; mielellään myös kaikki sellainen rautainenkin osaaminen josta kaikella todennäköisyydellä ei ole hyötyä lehdenteossa, but might be nice to know