Kojelauta |  Seuraa blogia |  Lisää blogeja |  Luo blogi! | 
     
Kirjoittaja

 

Kirjoituksia ihmissuhdeasioistani, jotka keskittyvät lähinnä neitsyydestä pääsemiseen, fyysisen läheisyyden, hyväksynnän, seksin ja muiden sukupuolisuhteiden puutteeseen ja niiden tavoittelemiseen.

 En  paljasta nimeäni tähän julkisesti, mutta voit kutsua minua Tarvoksi, se on valitsemani peitenimi.

Kaikki nimet ovat muutettuja.

Muutos 21.1.2010: Laitoin ennakkosensuurin blogikommentteihin blogissa esiintyvien henkilöjen anonymiteetin suojaamiseksi. Sensuroin siis vain kommentit joissa paljastatetaan joidenkin henkilöjen henkilötietoja tai muuta anonymiteettiä vaarantavaa tietoa tai vihjailua, muuten käytän harkintaani mitä kommentteja julkaisen.

 

Seksinhakuilmoitus

22.02.2010 - 07:32 / Kategoriat: pokaaminen, seksi, taustaa

Teinpä sitten yhteen nettideittipalveluun seksiseuranhakuilmoituksen. Tässä on:

"Edes kerran elämässä

Terve, haluaisin edes kerran elämässä olla sukupuoliyhdynnässä naisen kanssa. Olen kiva ihminen joka ottaa muut huomioon, ongelmana vaan on, etten naisten kanssa osaa eskaloida suhdetta seksuaaliselle tasolle, enkä lukea vihjeitä tai edes uskaltaa tai osata toimia. Niinpä olen jäänyt vaille jotain jonka haluan korjata. Haluan jonkun tytön joka on tarpeeksi viehättävä, jotta geenini hyväksyvät minun harrastavan seksiä. Lisäksi tytön tarttee olla ystävällinen, muita kunnioittava ja järkevä, ettei jälkeenpäin harmita että harrastin seksiä jonkun inhottavan tyypin kanssa. Kasvissyönti olis kanssa kiva, koska en halua tukea lihansyöntiä harrastamalla seksiä vannoutuneen lihansyöjän kanssa ja samalla antamalla käsitystä että hyväksyisin tunteettomuuden eläimiä tai muita kohtaan. Voit kuitenkin syödä lihaa jos et syö sitä joka päivä.

Mä tykkään kasvisruuanlaitosta, eläimistä, euroviisuista, tanssimisesta, erilaisista ihmisistä, erilaisuudesta, vapaudesta, politiikasta. Tytöissä tykkään kaikenlaisesta kiltteydestä, vastuullisuudesta, järkevyydestä ja älystä, hippijutuista ja siitä että ne tykkää elää köyhästi. Jos ei osaa hallita raha-asioitaan, niin ajattelen, että huono juttu. Tässä maailmassa muutenkin kulutetaan liikaa, eikä luonto kestä.

En tähän just nyt keksi muuta. Toivottavasti täältä löytyis joku ystävällinen ja avulias tyttö joka vois auttaa mua täs mun jutussa. Olen diagnosoinut itselleni Aspergerin syndrooman, jonka takia saatan vaikuttaa vähän oudolta, kun en osaa sosiaalisesti toimia kuten muut, mutta olen kaikille ystävällinen, silloinkin kun saatan joskus toimia kirjoittamattomia sääntöjä tietämättäni rikkoen.

ps. jos olet yli 50 tai alle 18 niin ei kannata vaivautua vastaamaan. Koska tän sivuston säännöt kieltää nuoremmat enkä ole kiinnostunut äitini ikäisistä. Mutta voidaan me silti olla ihan vaan kavereita."

Lisäksi lisäsin tuohon kuvani ja täytin tiedot joissa kysyttiin pituus, ruumiinrakenne, hiusten väri, hiusten pituus, silmien väri, alkoholin käyttö, tupakointi, seurustelusuhdetilanne, koulutus, taloustilanne ja horoskooppi.

Turha kuitenkaan kuvitella että pasteisin ilmoituksen tänne tai kertoisin edes mille sivustolle sen laitoin. Jonkunlaisen anonymiteetin haluan sentään säilyttää.

 

[10.3.2010 Poistin ilmoituksen netistä, olen yhä neitsyt]

seuraaja kirjoitti 22.02.2010 - 10:27
Hmm... täytyy sanoa, että jos joku vastaa tuohon ilmoitukseen, jonka pääviesti selvästi on, että "olen omituinen, mutta haluaisin edes kerran päästä pukille", niin olet ehkä lottovoittaja. Onhan tuo vilpittömästi kirjoitettu, mutta ei ne seksiä netistä hakevat naiset taida etsiä sieltä kohteita, joille voivat levittää jalkansa säälistä tai silkkaa avuliaisuuttaan. Ne kiltit, vastuulliset ja fiksut tytöt, jotka oikeasti ovat pohjimmiltaan haluamaasi kohderyhmää, hakevat netistä sitä paitsi seuraa tositarkoituksella, jos hakevat...
Satu kirjoitti 22.02.2010 - 11:27
Löytyihän se ilmoitus ja kyllä täytyy sanoa että jotain on perustavanlaatuisesti vialla ulosannissa tai olet fotaroinut kuvaasi jos noin hauskannäköinen kundi ei piparia saa.
Tarvo kirjoitti 22.02.2010 - 12:48
seuraaja,

"jos joku vastaa tuohon ilmoitukseen, jonka pääviesti selvästi on, että "olen omituinen, mutta haluaisin edes kerran päästä pukille", niin olet ehkä lottovoittaja"

Ehkä joku siihen vieläpä jopa vastaa. Toistaiseksi ei oo tullut yhtään vastausta, mutta se onkin ollut vaan jotain päivän. Kuulin että mun fanit on laittanut sitä kiertoon "kaikkialle"! Ainakin se saa näkyvyyttä silleen että luulis että joku suostuvainen nainenkin vastaa :)
tyttönen kirjoitti 22.02.2010 - 13:54
" Kuulin että mun fanit on laittanut sitä kiertoon "kaikkialle"! "

Ehkä tämän päivän itsekehityksestä kävisi, jos reflektoisit hetken itseksesi seuraavaa vanhaa viisautta: Ei se kunnia, mutta se maine.
Tarvo kirjoitti 22.02.2010 - 14:27
Sori nimim. Huutavan ääni korvessa, mun piti poistaa sun kommentti kun paljastit miten ton ilmotuksen voi löytää. Ei varmaan kaikki jaksa nähdä vaivaa sen löytämiseen, niin en paljasta miten sen löytää helpommin. Siinä se anonymiteetti.
Toisen vuoden opiskelija kirjoitti 22.02.2010 - 14:40
Koko tän blogin pointti on hieman hämärtynyt. Ainakin jossain välissä sain käsityksen, että haet etusijalla parisuhdetta, ja toissijaisesti siihen liittyen seksiä.

Nyt sulla on sitten tässä tälläinen seksinhakuilmoitus, jonka sisältö kuullostaa siltä, että haet elämänkumppania etkä seksiseuraa. Jos ihan oikeasti haet pelkästään sitä pillua, niin eikö melko pitkälti ainoa vaatimus loogisesti ole, että nainen on ihan kivan näkönen? Musta tuntuu, että pelkkää seksiä hakevat naisetkaan eivät ihan mitään täydellistä unelmamiestä kaikin puolin ole etsimässä.

Hieman muokkaamalla tosta kyllä saisi varmaan ihan hyvän normaalin deitti-ilmoituksen. Sitten kun on sellanen niin ehkä kannattaa vieläpä ottaa yhteyttä naisiin oma-aloitteisesti, sillä sitä ne tuntuvat itse odottavan. Kun aikanaan oli tollasessa palvelussa oma ilmoitus, taisin saada kyllä pari viestiä suoraa naisiltakin, mutta yleensä piti kyllä ihan itse tehdä aloite.
Tarvo kirjoitti 22.02.2010 - 15:06
2. v:n opiskelija,

"Koko tän blogin pointti on hieman hämärtynyt. Ainakin jossain välissä sain käsityksen, että haet etusijalla parisuhdetta, ja toissijaisesti siihen liittyen seksiä."

No niin haenkin. Mutta toi neitsyys on taakka joka saattaa estää mua löytämästä sitä parisuhdetta, siks siitä ois hyvä päästä eroon.

"eikö melko pitkälti ainoa vaatimus loogisesti ole, että nainen on ihan kivan näkönen?"

No esim. se Feministityttö oli semmonen, että ajattelin et kai mä nyt sit voisin harrastaa sen kanssa seksiä, mut kun selvis miten inhottava se osaa olla ihmisenä ja kohtelee muita epäkunnioittavasti niin mua ois alkanut harmittaa, että oisin antanut neitsyyteni sille. Siks haluan varmistaa, että voin olla tyytyväinen siitä kelle annan neitsyyteni.

"Sitten kun on sellanen niin ehkä kannattaa vieläpä ottaa yhteyttä naisiin oma-aloitteisesti, sillä sitä ne tuntuvat itse odottavan. Kun aikanaan oli tollasessa palvelussa oma ilmoitus, taisin saada kyllä pari viestiä suoraa naisiltakin, mutta yleensä piti kyllä ihan itse tehdä aloite."

Sama juttu, naiset lähettää mun perusseuranhakuilmoituksiin noin 4 viestiä vuodessa. Itse pitää olla aloitteellinen sielläkin. Varsinkin kun naiset saa jotain 200 viestiä kuussa noilla perusseuranhakusivustoillakin.
Tarvo kirjoitti 22.02.2010 - 15:10
"ja toissijaisesti siihen liittyen seksiä."

Korjaan nyt vielä tähän sen verran että en mä nyt hae parisuhdetta seksin takia. Vaan sen takia, että ois kiva olla jonkun ihanan tytön kanssa ja tuntea läheisyyttä ja rakkautta.
seuraaja kirjoitti 22.02.2010 - 16:10
Täytyy vielä todeta, että jokainen edes keskivertoälykäs osaa hakea tuon ilmoituksesi netistä eli nyt varmastikin lähes kaikki lukijasi tietävät kuka olet, jos satut tulemaan vastaan. Paitsi tietenkin jos kuvasi ilmoituksessasi on kovasti harhaanjohtava. Ja sanonpa senkin, että olen hieman yllättynyt kuinka mukavan näköinen mies tätä blogia pitää...
Toisen vuoden opiskelija kirjoitti 22.02.2010 - 17:01
Jos tuolla ilmoituksella vain seksiä kuitenkin haet, eikö olisi parempi keskittyä hakemaan sitä seksiä, ja olla tutustumatta potentiaaliseen inhottavaan ihmiseen? Jos haet pääasiassa juurikin sitä seksiä niin eiköhän se potentiaalinen pillun antajakin ihan sitä samaa etsimässä ole.

Eikä naiset noin ryhmänä saa jokainen 200 viestiä kuussa noillakaan sivustoilla. Tästä on parinkin noita käyttäneen tyttösen kanssa tullut juteltua. Kuvaton profiili ei kuulema ihan hirveästi huomiota saa naisenkaan tekemänä, ja kivalla kuvallakin iso osa siitä huomiosta on kuulema ärsyttäviä vonkausyrityksiä. Kyllä ne naiset toki silti varmasti enemmän huomiota saa, taitaa noilla sivustoilla olla kaikilla enemmän miehiä kuin naisia nimittäin.

En kyllä oikein ymmärrä muutenkaan sitä, että kuinka neitsyydestään voi stressata niin hirveästi. Tuskin kukaan sinusta oikeasti kiinnostava tyttö sinua hyljeksii kun selviääkin että poikuutesi on tallella.
venla kirjoitti 22.02.2010 - 17:19
No tossa ei ainakaan jää epäselväksi, mitä haet. Olet niin raadollisen rehellinen ja avoin, että toivon vaan puolestasi, ettei kukaan iske vyön alle. Ja todellakin, kyllä ilmoituksesi löytää todella helposti, kun olet sen sanasta sanaan tuohon kopioinut..

Koitappa varata aika sinne YTHS:lle, sillä vaikka pelimiesoppaita luetkin ja täältä olet saanut kommentteja, ei se silti tee sinusta lääkäriä ja diagnosoimaan itsellesi aspergeria. Voit toki sitä epäillä, mutta kyllä sen diagnoosin tekee lääkäri, et sinä.

Mietippä tilannetta, kun olet saanut vastauksen ilmoitukseen ja luonasi on joku kolmevitonen parhaat päivänsä nähnyt naikkonen, joka sinne tuli viemään neitsyytesi. Miltä tilanne tuntuu? Eikös se ole varsin vaivaannuttavaa, kun tuo toinen ihminen on siellä vain seksin takia? Johan siinä menee fiilis, kun muija pärähtää luoksesi, ja siinä alatte toistenne vaatteita riisua. Päässäsi hakkaa ajatus, tällaistako se sitten on. Et tunne tuota naista kohtaan mitään, mutta seksiä on harrastettava.. Fiiliskin menee kesken kaiken. Sellaisenko haluat ekasta kerrasta? Raportoitko tuonkin tapahtuman sitten yhtä raadollisesti tänne?
Purojannu kirjoitti 22.02.2010 - 20:00
Ei saatana, nyt meni loppukin anonymiteetti. Luuletko, ettei googleattamalla löydy toi ilmotukses :D Mikset saman tien iske tota kuvaa tänne blogiin suoraan?
katkerajakyyninen kirjoitti 22.02.2010 - 20:46
Tuntuu pikkasen liian korkealentoselta toi ilmotus. Voin kyllä tähän samaan hengenvetoon tunnustaa, että oon sortunu ihan samantyyppiseen ilmoitukseen, tiedän kyl itekin että siitä saattaa pikkunen epätoivo paistaa läpi. Vastauksia siihen on tullu jokunen, mut se ilmotus nyt on ollukin siinä samassa paikassa jo vuosia, oonhan mä toki sitä muokannu aina sillon tällön. Ton samaisen sivuston kautta oon ite saanu omat pienoiset seksikokemukseni, vaikka eipä nekään oo ihan kivuttomasti menny, mutta silti kai mä tekisin saman uudestaan. Onhan se hullua että sitä tuli tässä viime kesänä matkustettua parisataa kilsaa ihan vaan sen perässä, että jos pukille pääsis, mutta ei se homma vaan toimi niin, vaikka sä sitä seksiä kuinka haluisitkin niin ei sitä aina pysty asennoitumaan siihen niin että nyt sitä sit aletaan panemaan. Sitä vaan on kausia, jollon on epätoivosempi tän asian suhteen, onhan tää poikuus taakka, mitä sitä kieltämään. Parempi vaan, että hoitaa itelleen jotain muutakin ajateltavaa, ettei koko ajan pyöri päässä, että pakko saada seksiä ja päästä poikuudesta eroon. Onhan kaikki muu toiminta pelkkää korviketta ja todellisuuspakoa, mutta kyllä sitä hajoilis jos joutuis olemaan vaan neljän seinän sisällä kaiken liikenevän vapaa-ajan. Tsemppiä sulle ja koita pärjäillä, samassa veneessä tässä ollaan.
Avorouva kirjoitti 22.02.2010 - 21:00
Hyvä Tarvo,

toivoisin melkein, ettei kukaan vastaisi seuranhakuilmoitukseesi. Olen varma, että löydät jonkun mukavan ja nätin tytön vain pitämällä silmäsi auki ja lähestymällä varovasti niitä neitokaisia, joihin silmäsi kiinnittyvät.

Tähän blogiin tutustuttuani sain selville, kuka olet (tämä on pieni maailma ja kaupunki), ja voin tässä kertoa kaikille epäilijöillekin, että olet komea nuori mies ja vieläpä miellyttäväkäytöksinen. Löydät takuulla mukavampaa seuraa lähiympäristöstä kuin seuranhakupalstalta.

Toivon Sinulle kaikkea hyvää ja menestystä mukavien tyttöjen löytämiseen. Toivottavasti onnistut löytämään sellaisia tyttöjä, jotka eivät vielä ole löytäneet tätä blogia.
Sykermeetikko kirjoitti 28.02.2010 - 21:57
Support. Ilmoituksen kuvasssa oleva henkilö on vähintäänkin kohtuu hyvännäköinen. Pitkäkin kuulut olevan, joten fyysinen ulkomuoto ei liene este. Tuen seksinhakuilmoitusta täysin, mutta onhan tuo turhan luotaantyöntävä. Kun valtaosa sivun käyttäjistä antaa itsestään vähän jopa todellisuutta paremman kuvan, ei tollasella "olen mm. outo, sosiaalisesti kyvytön ja veikkamma että kehitysvammainenkin" -itsedissauksella tule rasiaa saamaan. Iske uusi viesti samalla kuvalla, mutta enemmän työnhakumeiningillä. Priorisoi vähän ja leikkaa turhat vaatimukset pois. Ei sekaruoan syönti voi olla niin suuri tekijä, ettetkö voisi naida muita kuin vegaaneja. Eihän siitä mitään elämänkumppania varmaan tule. Ja jos tuleekin, voit aina vaikuttaa hänen näkemyksiinsä jutun edetessä, eh?

P.S. Toi viesti oli oikeesti tosi helppo löytää, plz.
Nimesi
Sähköpostiosoitteesi (ei näytetä yleisesti)
Kotisivusi osoite
Muista tietoni selaimen evästeessä seuraavia kommentointeja varten
Seuraa tähän kirjoitukseen tulevia kommentteja (mikä tämä on?)
Kommentti
Voit käyttää kommenteissasi seuraavia HTML-elementtejä: a, b, i, u, code