YXITYIS
OMAISUUVVEN
PUOLLUSTAJAT

talous kasvu sankarin kuva

Tervetuloa Yxityis Omaisuuvven Puollustajien sivuille!!!

Tällä sivulla kerrotaan millasta on olla kunnon pisnes mies ja puollustaa omaa yxityis omaisuuttaan!!!

Jos yxityis omaisuutta ei puollusteta niin kaiken maailman kommu nistit ja köyhät luuserit valtaa meiän Talous Elämän! TALOUS KASVUN KASVU NOPEUDEN KIIHTYMINEN ON HENGEN VAARASSA ja tulee kauhee lama jos jokanen pisnes mies ei rupee nyt heti puollustamaan yxityis omaisuuttaan näitten ohjeitten mukaan!!!

MITÄ YXITYIS OMAISUUVVEN PUOLLUSTAJAT TEKEE???

Seuraavat on yxityis omaisuuvven puollustajien velvollisuuksii:

KUNNON AUTO

Kaikkien yxityis omaisuuvven puollustajien täytyy kulkee kaikki matkat BMW merkkisellä henkilö autolla!!!Pitemmät matkat pitää kulkee yksityis lento koneella!!!Kaikki muut vaihto ehdot on kommu nistisii ei toimiston tytöt tuu minkään vitun LADAN kyytiin ja jos tuleekin niin niiltä ei saa pilluu olleskaa!!!

SIKARIN POLTTAMINEN

Jokasen pisnes miehen velvollisuus on polttaa sikareita!!!Sikari laatuja täytyy aina vertailla muitten pisnes miesten kanssa liike lounailla ja rapu juhlissa!!Lisäx toimiston tytöt tykkää jos sulla on iso ja paksu sikari ja saat niiltä paljon pilluu!!

PÄÄ OMA SIOITTAMINEN

Jokasen pisnes miehen velvollisuus on harrastaa pää oma sioittamista!! Pää oma sioittaminen on sellanen peli jossa pisnes miehen täytyy saada itelleen mahollisimman paljon yxityis omaisuutta jonka arvo nousee mahollisimman nopeeta!!!Voittaja on aina se jolla on eniten omaisuutta!!Lisäx se jolla on paksuin osake salkku saa aina eniten pilluu!!!

KÖYHÄN KYYKYTYS

Jokasen pisneksen tarkotuksena on viedä köyhiltä kaikki rahat pois kun ne ei niille kuulu!!Köyhät ei osaa sioittaa rahoja olleskaa joten jos köyhillä on liian paljon rahaa niin talous kasvu lopettaa kiihtymisen ja alkaa uusi lama!!!

Kunnon talous kasvu edellyttää että pisnes miehillä on mahollisimman paljon rahaa jolla ne voi ostaa liike yrityxii toisiltaan!!!Lisäx jos oot jonkun tosi ison konsernin pää osakas niin saat keltä vaan muijalta ihan sika paljon pilluu!!!

VIHOLLISET

Seuraavat on yxistyis omaisuuvven puollustajien vihollisii ja niitä täytyy aina tappaa kun niitä tulee kadulla vastaan!!!

VERO VIRASTO

Vero virasto on kommu nistien perustama paska laitos jonka tehtävänä on viiä yxityis omistajilta kaikki rahat pois ja antaa ne vittu takas köyhille!!! jotka ei osaa ees sioittaa niitä kunnolla!!!Lisäx vero rahoilla rakennetaan köyhille kaikkii sairaaloita ja koulutus laitoxii jotka ei ees tuo pää omalle lisä arvoa!!!

Jokanen kunnon pisnes mies lukee kauppa lehdestä salaisii niksei joilla veron maxamisen pystyy välttään ja jos joku vero viran omainen tulee urputtaa nii jokasen pisnes miehen velvollisuus on antaa sille vittu turpaa!!!Kehtaavatkin kajota toisten yxityis omaisuuteen!!!!!!

AMMATTI YHISTYS LIIKE

Ammatti yhistys liike on vitun köyhien luuserien perustama paska laitos jolla ne haluaa itelleen saman laisen tulo tason ku osake sioittajilla on!!!Jos ammatti yhistys liike saa tahtonsa läpi nii sitten luusereillaki on varaa vittu bemareihin ja sikareihin eikä oikeeta pisnes miestä enää erota köyhästä duunari paskasta mitenkää!!!

Kaikki kunnon pisnes miehet hankkii aina pelkästään kiinalaisii duunarei ku niillä ei oo ammatti yhistys liikettä ja niille riittää pelkkä riisi kuppi päivässä eikä niillä oo ikinä rahaa bemariin!!!

IHMIS OIKEUS LAIN SÄÄDÄNTÖ

Ihmis oikeus lain säädännön avulla kommu nistit haluaa päättää yxityis omistajien puolesta mitä yxityis omistajat tekee omalla yxityis omaisuuvvellaan!!! Siis hey jos mä oon vittu rehellisellä osake sioittamisella ansainnu itelle oman media konsernin tai saapas tehtaan tai panaani valtion nii vittu se ei oo kenenkään muun asia päättää mitä mä teen mun omalla yxityis omaisuuvvella!!! Jos mä siis haluun että mun omistamat duunarit tulee toimeen pelkällä riisi kupilla päivässä nii se on vittu mun oma asia eikä kenenkää muun!!!!Samoin jos mä haluun heittää rikki menneet duunarit pois ja palkata uusii tilalle niin vittu jonkun laki miehen on turha tulla urputtaa että niille pitäs maksaa jotai saatanan sairas korvauksii vaikkei ne ees tuota mun yxityis omaisuuvvelle enää mitään lisä arvoo!!!
 

MEIÄN VIERAS KIRJA

paskan möivät
(Nick)name:
Comment:
A, S, ?, F, G:
(hint: qwErty zxCvbnm)